Ecevit Bursa İskenderine Bayıldı
"Suskunlar" dizisinde "Ecevit" karakterini canlandıran Murat Yıldırım, Bursa'da İskender kebabı yedi.
"Suskunlar" dizisinde "Ecevit" karakterini canlandıran Murat Yıldırım ve yine Oyuncu olan eşi Burçin Yıldırım, Bursa'da İskender kebabı yedi.
Milyonları ekranların başına kilitleyen 'Suskunlar' dizisinin başrol Oyuncularından Murat Yıldırım ile kendisi gibi Oyuncu eşi Burçin Yıldırım, Bursa'da Uludağ Kebapçısı'nın eski dükkanında İskender kebabı molası verdi. Yoğun çalışma temposundan kendilerine az zaman ayırabildiklerini söyleyen Murat Yıldırım ve eşi, yedikleri kebabın lezzetine hayran kaldı. Suskunlar dizisinin istedikleri gibi gittiğini belirten Murat Yıldırım, "İçime sinen bir projeydi zaten, ben de oynamaktan oldukça keyif alıyorum.
Bakalım önümüzdeki haftalarda neler olacak, ben de merak ediyorum" dedi.
the real lınk
http://www.haberler.com/ecevit-bursa...rce=mobilhaber
"Suskunlar" dizisinde "Ecevit" karakterini canlandıran Murat Yıldırım, Bursa'da İskender kebabı yedi.
"Suskunlar" dizisinde "Ecevit" karakterini canlandıran Murat Yıldırım ve yine Oyuncu olan eşi Burçin Yıldırım, Bursa'da İskender kebabı yedi.
Milyonları ekranların başına kilitleyen 'Suskunlar' dizisinin başrol Oyuncularından Murat Yıldırım ile kendisi gibi Oyuncu eşi Burçin Yıldırım, Bursa'da Uludağ Kebapçısı'nın eski dükkanında İskender kebabı molası verdi. Yoğun çalışma temposundan kendilerine az zaman ayırabildiklerini söyleyen Murat Yıldırım ve eşi, yedikleri kebabın lezzetine hayran kaldı. Suskunlar dizisinin istedikleri gibi gittiğini belirten Murat Yıldırım, "İçime sinen bir projeydi zaten, ben de oynamaktan oldukça keyif alıyorum.
Bakalım önümüzdeki haftalarda neler olacak, ben de merak ediyorum" dedi.
the real lınk
http://www.haberler.com/ecevit-bursa...rce=mobilhaber
السبت مايو 28, 2016 12:27 am من طرف sarahmuratagha
» MURAT YILDIRIM VE EŞİ BURÇİN TERZİOĞLU UZUN BİR ARADAN SONRA GECELERDE!
السبت مايو 21, 2016 12:25 am من طرف sarahmuratagha
» المجموعه الثانيه من صور كواليس المسلسل
السبت مايو 14, 2016 7:30 pm من طرف sarahmuratagha
» اخبارعن مسلسل بورشين الجديد
السبت مايو 07, 2016 12:42 pm من طرف sarahmuratagha
» صور مراد يلدريم وبورشين هو بيحتفل بعيد ميلادة
السبت أبريل 30, 2016 12:14 am من طرف sarahmuratagha
» Filmography Selected Burçin Terzioglu film and TV show credits: (edit credits)
السبت أبريل 23, 2016 11:03 am من طرف sarahmuratagha
» لقاء مراد يلدريم وزوجته بيرشين أثناء المظاهره Dec 27, 2010
السبت أبريل 16, 2016 12:27 am من طرف sarahmuratagha
» السيرة الذاتية لبورشين تيرزيوجلو يلدريم
السبت أبريل 09, 2016 12:01 am من طرف sarahmuratagha
» مجموعه من الصفحه والمجلات التركية
السبت أبريل 02, 2016 10:47 am من طرف sarahmuratagha