Burçin Terzioglu Yıldırım Fans Home

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
Burçin Terzioglu Yıldırım Fans Home

Burçin Terzioglu Yıldırım Arabs Fan Club© Profile Original & Official® Established To Make Difference2012

المواضيع الأخيرة


    السيرة الذاتية لبورشين تيرزيوجلو يلدريم

    شاطر
    avatar
    Admin
    Admin

    عدد المساهمات : 184
    تاريخ التسجيل : 13/07/2012

    السيرة الذاتية لبورشين تيرزيوجلو يلدريم

    مُساهمة من طرف Admin في الجمعة يوليو 13, 2012 5:06 pm

    Born: تاريخ الميلاد ومكان الميلاد
    March 9, 1980 in Istanbul, Turkey
    المؤهلات
    A graduate of Müjdat Gezen Sanat Merkezi Aktör Stüdyo
    زواجها
    Married on 20 June 2008 to Murat Yildirim whom she co-starred with in the series Firtina.
    نبذه عن بدايتها الفنية
    Burcin Terzioglu has been performing since the age of 4, in over 12 movies and 15 series throughout her career. She comes from a family who background is in the entertainment industry; including her father, brother, sister and uncle.

    Her first appearance at the age of 4 was in the movie "Patron Duymasin" She continued acting through middle school, then taking a break in her career to complete her education. Since completing her education she has been performing in television series.

    Filmography:اعمالها الفنية
    2010Ezel (TV series) Azad / Hande
    2009Ey ask nerdesin (TV series) Zeliş
    2008Çemberin disinda (TV series) Laçin Sürmen
    2006Firtina (TV series) Zeynep
    2005Anne babamla evlensene (TV mini-series)
    2004Kadın İsterse (TV series) Demet
    2004Aliye (TV mini-series) Ümit
    2004Melekler adasi (TV series) Ceren
    2003Tastan kalp (TV movie) Özlem
    2002Kinali kar (TV mini-series) Pınar
    2002Üzgünüm Leyla (TV mini-series)
    1998Sirilsiklam (TV series)
    1995Çiçek taksi (TV mini-series) Sinem
    1992Mahallenin muhtarlari (TV series)
    1991Menekse Koyu
    1989Fazilet
    1987Yeniden dogmak (TV mini-series)
    1985Patron duymasin
    1985Çiplak vatandas

    Thanks ot Cennet Gunay for helping in the translation & eiditing

    avatar
    Nsreen Savas
    مدير قسم العاصفة
    مدير قسم العاصفة

    عدد المساهمات : 427
    تاريخ التسجيل : 13/07/2012

    رد: السيرة الذاتية لبورشين تيرزيوجلو يلدريم

    مُساهمة من طرف Nsreen Savas في الجمعة يوليو 13, 2012 10:12 pm

    سلم ايديكي حبيبتي فطومه

    [img][/img]
    avatar
    sarahmuratagha

    عدد المساهمات : 417
    تاريخ التسجيل : 15/07/2012
    العمر : 36
    الموقع : جمهورية مصر العربية

    رد: السيرة الذاتية لبورشين تيرزيوجلو يلدريم

    مُساهمة من طرف sarahmuratagha في الإثنين يوليو 16, 2012 1:09 am

    شكرا فطومة علي الموضوع الرائع يسلموااااا Neutral
    avatar
    sarahmuratagha

    عدد المساهمات : 417
    تاريخ التسجيل : 15/07/2012
    العمر : 36
    الموقع : جمهورية مصر العربية

    رد: السيرة الذاتية لبورشين تيرزيوجلو يلدريم

    مُساهمة من طرف sarahmuratagha في السبت أبريل 09, 2016 12:01 am

    اية اخراخباربورشين

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت يونيو 23, 2018 7:51 am